Курс „Презентационни Умения и Въздействаща Комуникация“ – през юни

Събитието ще се проведе в два последователни дни (22, 23 юни) и ще бъде с практическа насоченост. В края на курса ще умеете да управлявате сценичния стрес, да разбирате в дълбочина спецификите на успешната презентация и как да въздействате на аудиторията. Лектор е Етиен Янев.

В технологичен свят като днешния ние постоянно попадаме в ситуации да „продаваме“ идеите си. Ако се замислим, ние го правим не само на работното си място, но и в ежедневни ситуации – от приятелски спор за надмощието на футболно пристрастие до дискусия с нашата половинка за избор на ресторант. Целта на нашите преговори е да наклоним везните в желаната посока, а умението ни да представяме идеите си по завладяващ начин е по-важно отвсякога.

Какво представлява нашият мастър клас по презентационни умения?
Masterclass по презентационни умения е двудневно обучение, в което получавате всичките необходими знания и умения, за да говорите уверено и въздействащо пред публика. Обучението включва теоретична част, но акцентира върху практическата подготовка. Участниците защитават финален проект пред жури, който валидира научените знания.

С какво този курс се отличава от всички останали?
Обучението предоставя солидна подготовка за презентиране пред различни типове аудитория. Включват се практики и примери от световни събития. Всеки участник получава безплатна консултация по поведение пред камера, след като презентира на запис във видео. Включен е и модул за успешно презентиране през онлайн платформи.

Какви знания ще получите от този курс?

  • Изграждане на личен бранд
  • Управление на стреса
  • Език на тялото – техники
  • Видове презентации и специфики
  • Структура и цели при създаване
  • Въздействащо говорене пред публика
  • Онлайн презентации и технологии
  • Запис с камера – анализ

 

Всеки курсист присъствал на всичките модули от програмата и участвал в практическите задачи, получава сертификат за успешно завършено обучение.

– Цена: 100 лв/с ДДС –
(Местата за ограничени до 10)

 

За записване или въпроси относно предстоящия курс, моля, пишете ни на имейл адрес: info@sinergia.bg

Място: Център „Синергия“, гр. София, жк Белите Брези 26, ул. Звъника №1


За лектора на курса:

Етиен Янев е ПР и маркетинг специалист с над 8-годишен опит на българския и международен пазар. Завършва магистърска степен по дигитален маркетинг в Шефилдския университет и редица обучения в сферата на комуникациите. Включен е в глобалната програма за таланти на дигитална компания от FORBES TOP 100.

Етиен е модератор и учител в най-мащабния студентски кампус в Европа – RANEPA International в Русия. Задачата му е да подготвя едни от най-добрите руски и чуждестранни студенти да развият презентационни умения и екипна работа. Събитието е със състезателен елемент, като през 2018 година отборите на Етиен печелят първото място за най-добра презентация отредено от експертно жури.

С опит като водещ на рубрика в телевизионно шоу, където представя новини и интервюира гости, понастоящем Етиен е редовен участник в предавания като експерт по комуникации или футболен анализатор в български национални медии. Автор в списание „твоят Бизнес“, където публикува статии свързани с бъдещето на технологиите и маркетинга.

Етиен е презентирал пред малки и многобройни аудитории на различни бизнес тематики в страни като Германия, Русия, Белгия, Кипър, Индия и други. Сред популярните събития, на които е говорил са “Digital Transformation: IoT, AI, VR, Big Data”, “Young Multipliers”, „RANEPA International” и “Unify Partner Conference”, където е и част от организационния екип.


Мнения за курса:

„Лекторът познаваше представяната тематика в дълбочина и изключително свободно успяваше да ни запознае с важните акценти. Успяваше да задържи вниманието ми през цялото време и не усетих как мина курсът.“

„Личеше си, че лекторът е подготвен и води курса с желание и сериозно отношение.“

„много добро. Разчупен и интересен подход, въвличащ всички участници в групата“
No Comments

Post A Comment